Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Роналду

Рік:
Ор. назва:
Ronaldo
Країна:
Велика Британія
Режисер:
Ентоні Вонке
Тривалість:
01:32:29
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | 1+1
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Документальна спортивна картина Ентоні Вонка простежить біографією Кріштіану Роналду, популярного португальського футболіста. Розповідь починається з моменту, коли герой був ще нікому не відомий - глядач дізнається про існування звичайного хлопчини, який є четвертою дитиною в португальській родині, що захоплюється грою в м'яч. Батьки хлопчика були небагатими, члени великої родини постійно відчували фінансову скруту, внаслідок цього хлопчині доводилося разом зі своїми однолітками тренуватися на вулиці. Коли хлопчині виповнилося 8 років, він починає грати у футбольній аматорській команді, тільки тому, що саме там працював батько майбутньої зірки. Коли талановитого юного гравця помічають інструктори прославлених футбольних клубів, Роналду стрімко злітає кар'єрними сходами.
Сьогодні Кріштіану, в історії існування футболу, представляє одного з найбільш високооплачуваних гравців, він укладає контракти, що мають солідні гонорари, і про злидні більше не згадує. За плечима відомого спортсмена чимало заслужених ним нагород, серед яких і три "Золоті м'ячі".
Глядачеві надається можливість поглянути за лаштунки приватного життя визнаної особистості та побачити, чим живе кумир мільйонів фанатів, які має уподобання та який він у повсякденному побуті. Адже мало кому відомо якими тяжкими працями легендарному футболістові дається його майстерність, визнана в усьому світі. ©Kino4ua Роналду 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?