Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Серця чоловіків

Рік:
Ор. назва:
Le coeur des hommes / Frenchmen
Країна:
Франція
Режисер:
Марк Еспозіто
Тривалість:
01:42:10
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Омега-ТВ
Переклад:
Original English Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Давно минула молодість, яку Алекс, Джефф, Маню та Антуан присвятили аматорській футбольній команді. Зараз їм за "полтінік", кожен веде свій бізнес, тільки стабільності на особистому фронті понині немає. Суцільна круговерть інтрижок, зрад, швидкоплинної закоханості та зради близьких.

Набридло! За сімейне вогнище з вірними подругами вони готові поступитися навіть традиційними чоловічими привілеями, єдина умова: хоч зрідка дозволяти невеликі "хлоп'ячі" пустощі. Адже як відверто висловився один герой: "Є мужики повністю вільні й інші: безмірно щасливі!" ©Kino4ua Серця чоловіків 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?