Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Переправа (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Crossing
Країна:
США
Режисер:
Девід Фон Енкен, Роб Боуман, Девід Бойд
Тривалість:
1 серія: ~ 43 хв. (цілком серій: 11)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | DniproFilm
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Коли Джуд Елліс обійняв посаду шерифа невеличкого орегонського містечка, він не підозрював, які неймовірні події на нього чекають попереду... Герой залишив у минулому роботу у великому місті, де в нього сталися неприємності через надто емоційне ставлення до справ. Крім того, шлюб Джуда розвалився і тепер його маленький син живе з мамою. Елліс сподівається, що колишня дружина дозволить синові бувати в новому будинку, де турботливий батько облаштовує хлопчикові спальню. Перебуваючи у власних роздумах, шериф не очікував кардинальних потрясінь, але вони все ж відбулися... Якось Елліс займався йогою, коли прийшов його помічник. Нестор Розаріо повідомив про труп, виявлений на пустельному пляжі. Вирушивши до місця події, поліцейські зазнали шоку, щойно побачили узбережжя: всюди, куди простягався погляд, лежали тіла чоловіків, жінок, дітей... Деякі з тих, кого викинув океан, виявилися живими. На пляж одразу ж прибули агенти ФБР, вирішивши, що десь сталася корабельна аварія. Але люди, прийшовши до тями, в один голос заявили: вони з'явилися з майбутнього, ховаючись від страшної війни, яку ведуть вороги з надздібностями, що захопили владу. Спочатку ніхто не вірив героям, назвавши те, що трапилося, одним із випадків масового психозу. Тільки незабаром і Елліс, і агенти Бюро переконалися: ніхто з постраждалих не бреше. Вони дійсно здійснили перехід, причому далеко не першими... ©Kino4ua Переправа (1 Сезон) 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb7.1
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?