Kino4ua.com
480p
R

Робін Гуд (1 - 3 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Robin Hood
Країна:
США
Режисер:
Меттью Еванс, Патрік Лау, Дуглас Маккіннон
Тривалість:
1 серія: 00:43:57 (цілком серій: 13)
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | ТВ-І
Переклад:
Російською - Оригінал
Повернушись з походу, Робін застає своє місто в руїнах під владою шерифа, який тероризує його драконівськими законами і високими податками. Робін не має іншого вибору, окрім як піти на все, щоб звільнити місто від тиранії шерифа, навіть якщо це означає втратити свій титул, зброю та майно. Робін збирає "банду" людей, які, як і він, шукають справедливості та правди. Ще одна героїня серіалу - мешканка містечка Мерин. Вона таємно допомагає селянам і полегшує їм життя, але змушена приховувати свої наміри від батька, який хоче, щоб вона вийшла заміж за сера Гая. Гай - заступник шерифа, неоднозначна постать, яка є одночасно "добром і злом", але змушена терпіти постійні звинувачення за те, що не змогла зловити Капюшона. Гай завжди був по-справжньому закоханий у Мерин і освідчується їй, але через свою посаду вона не відповідає на його пропозицію і тікає з весілля до свого справжнього кохання, Робіна. Їхні стосунки зображуються протягом усього серіалу як справжнє кохання, що не знає перешкод і кордонів. ©Kino4ua Робін Гуд (1 - 3 Сезон) 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.4
1 сезон
2 сезон
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?