Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Ні тіні підозри (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Unsuspicious
Країна:
Бразилія
Категорія:
Режисер:
Сезар Родрігіс, Едуарду Вайжман
Тривалість:
00:34:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | DniproFilm
Переклад:
Російською - Оригінал
Сюжет цієї кримінальної драми буде зосереджений на трьох жінках, які отримали листи із запрошенням на вечерю Жоржіньо Пейшото, їхнього колишнього коханця. Він обіцяє їм розкрити якийсь секрет, який стане великим одкровенням для них. Крім того, чоловік переконаний, що хтось намагається його вбити. Усі жінки та їхні сім'ї приїжджають у особняк Жоржиньйо та виявляють, що він був убитий. Тим часом у його будинку триває веселощі, тому що ніхто ніколи не любив Джорджіньо, і всі вдають, що близькі до нього через його багатство. Зі свого боку, Джорджіньо чудово знав про свої наміри, тому перед смертю він привласнив майно, що належить двом його колишнім дружинам та його нинішній подругі. У житті головного героя було багато жінок, і він завжди був упевнений, що жодна з них не любить його по-справжньому, і на те були вагомі причини. Але коли Джорджиньо зрозумів, що замах на його життя не був параною і що за ним справді полювали, він захотів, щоб жінки перерозподілили майно між залученими сторонами. Тому їх усіх одночасно викликали до його особняка, щоб Джорджиньо міг спокійно розібратися з цим. Його дружини та подруга не знали про те, що він зробив зі своїм майном, і були шоковані, оскільки не були готові до перерозподілу активів. Однак, коли Джорджіньо вмирає, питання про його вбивство залишається відкритим. Детектив Чарльз Нуньєс стає головним слідчим у цій справі і має з'ясувати, хто вчинив злочин. Він замикає всіх у особняку, не дозволяючи їм увійти, оскільки вони є підозрюваними. Але справа ускладнюється тим, що всі люди, які перебували на той час під його дахом, хотіли вбити його, дізнавшись правду. ©Kino4ua Ні тіні підозри (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb5.0
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?