Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Велика афера Конна (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Big Conn
Країна:
США
Режисер:
Джеймс Лі Ернандез, Брайан Девід Лазарте
Тривалість:
00:55:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | DniproFilm
Переклад:
Російською - Оригінал
Молодий та талановитий юрист їхнього Кентуккі Ерік К. Конн завжди мріяв мати багато грошей. Його перші судові позови виграли з великим успіхом. Завдяки цьому він завоював популярність серед клієнтів із небагатих верств населення. Поступово популярність героя фільм «Афера по-великому» зростала. До нього стали все частіше звертатися забезпечені громадяни, які готові платити за свій захист нечувані суми. Кожному з них хотілося уникнути кримінальної відповідальності та переслідування.

Незабаром адвокат набув достатнього досвіду для того, щоб обманювати клієнтів і державу. Він, як завжди, обіцяв своїм підопічним, що позбавить їх будь-яких неприємностей, а сам витрачав їхні гроші на свої потреби. Якось він вів справу про шахрайство у сфері соціального забезпечення. У ході судового розгляду йому вдалося вкрасти із державної скарбниці 550 мільйонів доларів. Завдяки двом інформаторкам, поліції вдалося вийти на його слід. Правоохоронним органам стало зрозуміло, що пан Конн є ключовою фігурою у цій найбільшій за всю історію США шахрайській схемі. Юристові успішно вдавалося ховатися від покарання, але через кілька місяців після історичного слухання його заарештували в Гондурасі. ©Kino4ua Велика афера Конна (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.1
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?