Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Наглядач (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Watcher
Країна:
США
Режисер:
Періс Барклай, Генрі Джусто, Еріел Шульман, Йєн Бреннан, Раян Мерфі
Тривалість:
1 серія: ~ 50 хв. (цілком серій: 7/7)
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | Netflix
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Сюжет детективного серіалу «Спостерігач» базується на реальних подіях, що розгорнулися у 2014 році. Подружня пара з двома дітьми купує голландський колоніальний маєток і переїжджає до свого нового затишного будинку, збудованого на початку XX століття в невеликому містечку Вестфілд, штат Нью-Джерсі. Шикарний вигляд через великі панорамні вікна буквально паралізує вразливу дружину і радує її більш приземленого чоловіка, який заради своєї сім'ї виклав практично всі кошти на покупку цієї пишності. Трохи пізніше вони знайомляться з доброзичливими сусідами, які, посміхаючись, запрошують новачків до себе на барбекю.

Життя входить у звичне русло на новому місці і все б добре, проте через деякий час герої розуміють, що їхні нові сусіди не дуже гостинні по відношенню до чужинців, і в поштову скриньку новоприбулих починають приходити дивні листи загрозливого характеру. Невідомий письменник називає себе Спостерігачем і робить натяки на страшну історію їхнього нового будинку. Цей будинок став нав'язливою ідеєю Спостерігача, і вони теж потрапили до його зору. Листи приходять все частіше, а їх зміст все гірший. Після агресивних натяків Спостерігач переходить до реальних вимог – будинку потрібно дати молоду кров. Звернення до поліції не дає результатів, адже там невинні листи розцінюють як неприємний жарт.

Сім'я переїхала в маленьке і затишне містечко, щоб відчути себе в безпеці, але насправді лише піддало себе страшній загрозі з боку місцевих жителів. Психологічне тиск наростає і подружжю нічого не залишається як продати такий омріяний будинок, але раніше Дін і Нора вирішують провести своє розслідування, яке розкриє їм усі страшні секрети мешканців Вестфілда. ©Kino4ua Наглядач (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.5
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?