Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Підписниці (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Followers / As Seguidoras
Країна:
Бразилія
Категорія:
Режисер:
Маріана Бастос, Маріана Юссеф
Тривалість:
1 серія: ~ 30 хв. (цілком серій: 6)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Головна героїня - популярний мережевий б'юті-блогер, яка розповідає своїм підписникам і глядачам про те, як бути красивою, використовуючи для цього звичайнісінькі підручні засоби. Наприклад, замість рум'ян можна вжити буряковий сік, а тіні і пудру зробити з порошку какао і присипки для малюків. Вона дає багато корисних рецептів харчування, напоїв, проводить стріми з розіграшем різних подарунків. Загалом веде активне життя цифрового інфлюенсера, отримуючи від цього славу, популярність, гроші та вплив на своїх підписників. На публіці вона дуже приємна і чарівна особа, яка бажає людям тільки добра і благополуччя. Але її справжнє обличчя зовсім не таке...

І ось у значущий для себе день, коли дівчина нарешті набрала заповітну кількість підписників у сто тисяч осіб, її святковий стрім затьмарило те, що один із колишніх підписників на ім'я Чарльз наполегливо пропонує їй розповісти своїй публіці про всі свої капості, які вона робила своїм підписникам тишком-нишком. Героїня не надто його злякалася, але коли він продемонстрував їй давні рекламні ролики абсолютно непристойного змісту, в яких вона знімалася на зорі своєї кар'єри кілька років тому, дівчині нічого не залишається, як погодитися з його вимогами.

Але в той самий момент, коли Чарльз намагався опублікувати самовикривальне зізнання, наша героїня просто стукнула його графином по голові... Так вона скоїла перше вбивство. Але ж Чарльз був не єдиним скривдженим підписником. Так блогерка стала на шлях серійної вбивці, але щоправда, поки що її ніхто не може в цьому запідозрити. ©Kino4ua Підписниці (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb6.2
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?