Kino4ua.com
480p
G

Фантастична четвірка (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Fantastic Four: World's Greatest Heroes
Країна:
США
Режисер:
Франк Мішель
Тривалість:
00:25:00
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | QTV
Коли вчений Річард Рід вирушив у космічну подорож на погано обладнаному шатлі, він навіть не припускав про наслідки, що очікували на його сім'ю та друзів. В одну мить Річард, його дружина Сьюзан, її брат Джонні та їхній друг Грімм набувають надприродних здібностей, стають супергероями і беруть на себе захист Землі від зла. Річард Рід перетворюється на Містера Фантастика, здатного розтягувати власне тіло; Сьюзан - на Жінку-Невидимку, яка вміє зникати і створювати захисні щити. Джонні стає Людиною-Спальником, що створює вогонь, а Грімм перетворюється на масивну, м'язисту Істоту, вкриту помаранчевою шкірою. Фантастичній четвірці доведеться битися з найпідступнішими лиходіями, включно з їхнім заклятим ворогом доктором Дума... ©Kino4ua Фантастична четвірка (1 сезон) 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb6.6
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?