Kino4ua.com
480p
R

Довга ніч сорок третього

Рік:
Ор. назва:
It Happened in '43 / La lunga notte del '43
Країна:
Італія
Режисер:
Флорестано Ванчіні
Тривалість:
01:40:54
Переклад:
Українська мова Одноголосий закадровий | Slava Radyk
Переклад:
Original English Субтитри
Найкращі фільми про війну ті, де дія відбувається в тилу і стріляють рідко. Знайшовся такий італійський фільм.
Сорок третій рік одна з ключових дат італійської історії, а в шістдесятому році вона навіть ще й історією не стала. Усе було свіжо і боліло. Це як у Франції окупація і Опір. Війна на переломі і хтось став фашистом, хтось партизаном, хтось емігрував. Потім війна скінчилася і всі вони знову стали просто громадянами, стали жити пліч-о-пліч. І ніби нічого й не було. Але ж усі знали, що це не так. Це кіно як нагадування про те, що багато хто хотів забути.
Плюс несамовита любовна історія. Дві історії, про війну і кохання, йдуть паралельно, іноді вони перетинаються і це дуже сильні моменти.
Фінал прекрасний, що додає сенсу не тільки фільму. ©Kino4ua Довга ніч сорок третього 1960 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?