Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Тихий американець

Рік:
Ор. назва:
The Quiet American
Країна:
Велика Британія, Німеччина, США, Австралія, Франція
Режисер:
Філіп Нойс
Тривалість:
01:41:04
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | AMC
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
У фільмі, як і в романі, перетинаються дві основні лінії: любовна і політична. Любовна лінія - це любовний трикутник літнього англійського журналіста Томаса Фаулера, молодого "тихого" американця Олдена Пайла і коханки Фаулера - юної в'єтнамки Фионг. Політична лінія - військово-політичні конфлікти і наростаюче втручання США, яке в майбутньому призведе до Другої Індокитайської війни.

Фаулер, оповідач історії, просто спостерігає за подіями, що відбуваються, і надсилає репортажі в Лондон. Його досвід у В'єтнамі частково повторює пережите там самим Гріном. "Тихий американець" Пайл, навпаки, безпосередньо замішаний у тому, що відбувається, хоча це стає зрозумілим не відразу.

Фаулеру поступово стає зрозуміло, що "тихий американець" Пайл є насправді агентом спецслужб США й активним організатором брудних політичних провокацій у Сайгоні. Ці відкриття і наростаюча особиста неприязнь змушують англійського журналіста Фаулера відкинути свої споглядальні принципи і піти на активне втручання в події, що відбуваються: він побічно сприяє вбивству Пайла в'єтнамськими комуністами. Убивство і роль Фаулера в ньому залишаються нерозкритими поліцією, і він повертається до ролі спостерігача. ©Kino4ua Тихий американець 2002 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?