Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Нестримні 4

Рік:
Ор. назва:
Expend4bles
Країна:
США
Режисер:
Скотт Во
Тривалість:
01:43:34
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | студія AAA-Sound
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Незрівнянна вправність, вміння підстраховувати соратників і реагувати на найменші зміни планів дають змогу загону професійних найманців справлятися з дорученнями будь-якого масштабу. Моторні хлопці з солідним досвідом пробираються в зони запеклих бойових зіткнень, беруть під опіку беззахисних і розправляються з підступними лиходіями. Швидка, злагоджена робота не обходиться без недоліків. Упертий Лі Крістмас постійно робить суперечливі вчинки, діє всупереч наказам. Часом його відступи приносять відчутну користь, але водночас вони б'ють по загальній дисципліні, порушують межі субординації. Відсторонений боєць нарікає на недалекоглядність товаришів по службі і сподівається знайти спосіб повернутися в майбутньому в гру. Баррі Росс також тимчасово вибуває, заліковує отримані поранення. Вимушений набір помічників у групу не повністю укомплектовує її склад кадрами, тому невдовзі команда опиняється в полоні жорстоких терористів. Спритний одинак, який залишився вдома на час робочого відрядження союзників, долучається до їхнього порятунку. Сміливець не дозволить зловмисникам нашкодити його вірним, відчайдушним товаришам, а заразом вкотре врятує світ від руйнування. ©Kino4ua Нестримні 4 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb4.8
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?