Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Ілюзія безпеки

Рік:
Ор. назва:
Leave the World Behind
Країна:
США
Режисер:
Сем Есмейл
Тривалість:
02:21:42
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | студія Le Doyen
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Відбуваються жахливі події по всій країні, через що люди тікають у паніці з власних будинків. Дві сім'ї опиняються в одному місці, адже тут безпечно, але знайти спільну мову не вдається. Перші є дуже багатими і звикли до всіх умов, другі ж прості робітники і виживають будь-якими доступними способами. Ситуація починає загострюватися, проте ніхто не має наміру залишати житло, адже на вулиці дуже небезпечно, а електрики і зв'язку немає, не можна дізнатися, що насправді сталося. Через кілька тижнів закінчуються запаси їжі та води, через що скоро потрібно буде вийти на вулиці, щоб поповнити припаси. Відбувається жахливе, дочка Аманда пропадає. Обидві сім'ї об'єднуються, щоб розшукати дівчину, але тут у батька прокрадаються підозри, чи не винні співмешканці у викраденні, потрібно це перевірити будь-яким способом. ©Kino4ua Ілюзія безпеки 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?