Kino4ua.com

Будь-якою ціною

Рік:
Ор. назва:
Hell or High Water
Країна:
США
Режисер:
Девід Маккензі
Тривалість:
01:42
Переклад:
Українська мова Cine+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Фільм «Будь-якою ціною» - кримінальна драма про двох братів, які змушені перетнути межу. Мама Тобі і Таннера Ховард через хворобу і відсутність заощаджень була змушена взяти кредит, заклавши сімейну землю. Вона померла, так і не дізнавшись, що тут знайшли нафту, тому у синів-спадкоємців є можливість розбагатіти. Тільки ось банк, роками оббираючи нездорову жінку задумав останній ривок: якщо Ховарди не принесуть решту суми боргу протягом певного терміну, у них заберуть землю і будинок. Зваживши варіанти сім'янин Тобі пропонує знаючому, що таке кримінальна відповідальність, Таннеру пограбувати кілька відділень цього самого банку, а після розрахуватися з ним же. Перший наліт проходить гладко, а ось з кожним новим наростає напруга, та й увага правоохоронців стає більш пильною. За розслідування береться місцевий рейнджер Маркус Хемілтон з напарником Альберто Паркером, причому для першого справа може стане останньою перед пенсією. Ставки високі для всіх героїв, але на чиєму боці в результаті виявиться фортуна? ©Kino4ua Будь-якою ціною 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?