Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Зліт

Рік:
Ор. назва:
Lift
Країна:
США
Режисер:
Гері Грей
Тривалість:
01:24:22
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | Postmodern
Безрозсудний злочинець з юності навчився спритно провертати грабежі. Легкий видобуток грошей виявляється його найулюбленішим способом заробити на життя, а нудна діяльність в офісі або чесна професійна праця абсолютно не приваблюють Сайруса. Досвідчений злодій уникає зіткнень з поліцією, легко вислизає від переслідувань спецслужб. Спільники допомагають йому заволодіти творами мистецтва, чужими грошима і коштовностями. Колишній подружці лідера відомо, чим промишляє команда. Еббі служить в ЦРУ і потребує екстреної послуги, покликаної захистити світову безпеку. Дівчина пропонує старому знайомому провернути в небі неймовірний трюк і викрасти золоті злитки, що належать зловісному терористові. Літак з безцінним вантажем йде маршрутом з лондонського аеропорту в Цюріх, і групі потрібно поквапитися, щоб за час рейсу здійснити план пограбування. Діючи в замкнутому просторі на шаленій висоті, союзники намагаються обдурити пильність терористичного осередку, але їх задум провалюється, що змушує імпровізувати і безпосередньо битися з вбивцями. ©Kino4ua Зліт 2024 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb5.4
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?