Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Алі

Рік:
Ор. назва:
Ali
Країна:
США
Режисер:
Майкл Ман
Тривалість:
02:36:35
Переклад:
Українська мова KPT , XSPORT | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Фільм розповідає історію життя знаменитого боксера Мохаммеда Алі, який відомий не тільки як талановитий спортсмен, але і борець за громадянські права. У світовий бокс тріумфально вривається впевнений і нахабний афроамеріканський боксер. Тоді його звали Кассіус Клей, але невдовзі чоловік вважав за краще змінити це рабське принизливе ім'я на ісламське - Мохаммед Алі. Його стрімкий зліт зробив боксера небезпечним супротивником, і слава про нього поширилася по всьому світу. Щирість і сміливість героя вселили в інших афроамериканців віру в краще, адже Мохаммед всього добився сам, а значить і у інших є шанс. Спортсмен не соромився висловлювати свою позицію з приводу кровопролитної і безглуздою В'єтнамської війни. Він щосили боровся за громадянські права жителів своєї батьківщини, доводячи їх потребу в в повноправне вільне життя. Мохаммед використовував свою популярність, щоб вставати на бік слабких і допомагати нужденним. Його ім'я увійшло в історію, як людини, яка відчайдушно боролася за свої інтереси і інтереси інших, не дивлячись ні на які перешкоди … ©Kino4ua Алі 2001 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?