Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Детектив Форст (1сезон)

Рік:
Ор. назва:
Detective Forst
Країна:
Польща
Категорія:
Режисер:
Лезек Давід
Актори:
Тривалість:
00:44:54
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | LeDoyen
Серіал "Детектив Фрост" розповідає про детектива на ім'я Форст, який, зіткнувшись зі звичайним випадком загибелі незнайомця в ДТП, виявляє, що його розслідування було помилковим. Замість підтримки, його усувають від справи, а потім звільняють, незважаючи на триваючі серії вбивств з явними ознаками серійності і загадковими натяками, адресованими саме йому. Молода оперативниця Ольга вирішує допомогти Форесту в розгадці справи, і між ними виникає любов, що переходить у відносини. Це позначається на особистому житті детектива. У той час як у Фореста виникають підозри щодо своєї нової коханої у зв'язку зі злочинами, рівень дивацтва історії міста і його вищих чинів стає все більш явним.
Детектив починає розслідувати воєнні роки місцевих жителів, що викликає роздратування у деяких. Тепер не тільки життя Фореста, а й життя його рідних опиняється під загрозою. Сюжет розвивається, розкриваючи все більш дивні і таємничі аспекти історії міста і його мешканців. ©Kino4ua Детектив Форст (1сезон) 2024 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb5.6
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?