Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Ненсі Дрю (1, 2, 3, 4 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Nancy Drew
Країна:
США
Режисер:
Ларрі Тенг
Тривалість:
00:44:00
Переклад:
Очікується
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Ненсі була веселою і пустотливою шістнадцятирічною дівчиною, яка понад усе воліла розгадувати страхітливі таємниці. Після смерті найдорожчої людини - мами, вона разом з батьком, адвокатом Карсоном, переїжджає в провінційне містечко до тітки. Тут спочатку на неї чекало нудне життя, поки не обзавелася новими друзями. Якось дуже образили її найближчу подругу, за що юна особа влаштувала жорстокий розіграш винуватцю й отримала за це покарання у вигляді громадських робіт.


Але наша героїня все одно шукала пригод і загадок, щоб якось розважитися. Коли вона почула розповідь про те, що в старому будинку літньої господині завівся привид, який не давав нікому спокою, одразу вирішила почати довгоочікуване розслідування. У першу ж ніч, проведену з подругою в садибі, вони переконалися в дивних подіях, що відбуваються, але також помітили і відбитки черевиків. За допомогою зробленої експертизи вийшли на правильний слід і довели, що цим займалися злочинці, які хотіли виселити стареньку, а на цьому місці побудувати залізничну станцію. ©Kino4ua Ненсі Дрю (1, 2, 3, 4 Сезон) 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.6
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?