Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Ехо (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Echo
Країна:
США
Режисер:
Катріона Маккензі, Сідней Фріленд
Тривалість:
00:45:55
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Цікава ідея, DniproFilm
Серіал розповідає історію Майї Лопес, молодої глухої жінки з індейськими коріннями, яка веде подвійне життя. Колишня антигероїня спільно з шибайголовою активно бореться зі злочинністю в місті, використовуючи, як і інші герої, свої суперсили. Унікальна здатність Майї полягає в тому, що вона здатна копіювати стиль боротьби будь-якого зі своїх супротивників.

У сольному серіалі Лопес повертається до своїх рідних земель, де вона має намір відновити зв'язок з предками та возз'єднатися з громадою. Можливо, у серіалі з'явиться романтична лінія між Daredevil та Echo, але подробиці ми дізнаємось із сюжету шоу. ©Kino4ua Ехо (1 сезон) 2024 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.1
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?