Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Придорожній клуб / Придрожній заклад

Рік:
Ор. назва:
Road House
Країна:
США
Режисер:
Даґ Лайман
Тривалість:
02:03:25
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Uaflix
Головним героєм є вишибала на ім'я Далтон. Одного разу він заїжджає в один із провінційних барів, що знаходяться в місцевості штату Міссурі. Чоловік просто хоче відпочити, розслабитися, останні дні були для нього важкими. Саме тому він не думає про неприємності, скоріше навпаки, Далтон хоче все забути. Але, як на зло, саме в цьому барі з'являються місцеві відморозки, справжня банда, яка псує життя всім в окрузі. Слово за слово, зав'язується справжня бійка, адже Далтон не звик лізти за словом у кишеню.


Він - смілива людина. Тепер цього мужика ніяк не зупинити, між ним і місцевим угрупованням починається справжня битва. Головний герой тепер повинен буде зробити все від нього залежне, щоб перемогти на майбутніх змаганнях, що призначені бандитським угрупованням. Він повинен виграти хоча б для того, щоб бути чесним перед самим собою, але ще, звісно, герой бажає полегшити життя місцевих людей, яким уже ця банда поперек горла. ©Kino4ua Придорожній клуб / Придрожній заклад 2024 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?