Kino4ua.com

Одинадцять друзів Оушена

Рік:
Ор. назва:
Oceans Eleven
Країна:
США
Режисер:
Стівен Содерберг
Тривалість:
01:56
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Профессиональный полное дублирование
Головний герой Денні Оушен відсидів свій термін і вийшов на свободу. Не минуло й доби після його звільнення, як він задумав нове пограбування, в якому йому допоможуть одинадцять друзів Оушена. Денні збирається зірвати великий куш і пограбувати відразу три успішних казино у Вегасі. Все це не тільки заради грошей, головне для Денні, покарати власника цих закладів, який поклав око на його жінку. Таку операцію він збирається провернути всього за одну ніч, з підготовкою в найкоротші терміни. ©Kino4ua Одинадцять друзів Оушена 2001 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.7
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?