Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Рембо 4

Рік:
Ор. назва:
Rambo
Країна:
США, Німеччина
Режисер:
Сільвестер Сталлоне
Тривалість:
01:31:31
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ICTV
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
В'єтнамський ветеран Джон Рембо, бажаючи забути про минулі бої і кровопролиття, оселився в маленькому будиночку у води на околиці столиці Таїланду. Ведучи відокремлений спосіб життя, чоловік промишляє ремонтом човнів і виловом змій. Але одного разу його спокій порушує поява групи християнських місіонерів, очолюваних Майклом Бернеттом. Американці просять Джона переправити їх через річку Салуин, щоб вони змогли дістатися до М'янми і доставити гуманітарну допомогу тутешньому етнічному - народу карен. Спочатку Джон відмовляє Майклу, пояснюючи йому, що без застосування зброї вони не зможуть протистояти бірманським військовим і хоч якось вплинути на ситуацію. Однак незабаром він все-таки стає їхнім провідником, піддавшись наполегливим проханням місіонерки Сари Міллер. В дорозі герої фільму «Рембо 4» стикаються з бандитами, які погоджуються пропустити їх далі тільки в обмін на Сару. Джон розуміє, що якщо дівчина потрапить до них, то вона буде зґвалтована і жорстоко вбита. Не зумівши домовитися про інші умови, він приймає рішення розстріляти зловмисників. Бренетт, заперечив такому варварству, відмовляється від того, щоб Джон супроводжував їх далі, і той повертається додому. Але дуже скоро до нього звертається пастор Артур Марш, який направив групу в М'янму, і повідомляє, що місіонери безслідно зникли. У компанії п'яти найманців Рембо відправляється шукати американців, які, ймовірно, опинилися в полоні. ©Kino4ua Рембо 4 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?