Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Хористи

Рік:
Ор. назва:
Les Choristes
Країна:
Франція, Швейцарія, Німеччина
Режисер:
Крістоф Барратьє
Тривалість:
01:36:17
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | НеЗупиняйПродакшн
Переклад:
Original English Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Франція, 1949 рік. Зневірившись знайти роботу, вчитель музики Клемент Матьє потрапляє в інтернат для важких підлітків. Там він бачить, до яких жорстоких «виховних заходів» вдається ректор цього закладу Рашан. Чим більше знущається Рашан над хлопчиками, тим агресивніше вони стають.

Добродушного по натурі Матьє обурюють ці методи, але він не в змозі відкрито протестувати. Але одного разу йому, авторові численних музичних творів, які він скромно ховає в своїй кімнаті, приходить в голову чудова ідея: організувати шкільний хор. ©Kino4ua Хористи 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?