Kino4ua.com
PG-13

Майор Пейн

Рік:
Ор. назва:
Major Payne
Країна:
США
Режисер:
Нік Касл
Тривалість:
01:37:00
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (многоголосый закадровый) СТС
Майор Бенсон Уініфред Пейн довгий час служив у морській піхоті, виконав безліч важких спецзавдань і з радістю очікує присвоєння звання полковника, але на превеликий жаль, замість підвищення по службі, Пейн отримує несподівану відставку. Знайти роботу колишньому воякові, який звик вбивати ворогів, в звичайному житті не так вже й легко. Але доля посміхнулася майору Пейну, він влаштовується інструктором по військовій підготовці в кадетську школу, де навчаються підлітки.

Тепер метою майора Пейна є - зробити з маминих синків справжніх чоловіків, перетворити розмазню на справжнього солдата, готового до бою в будь-який момент. Тиранічний і дуже вимогливий майор Пейн не шкодує хлопців, він не знає, що таке: пощада, біль, втома. Звичайно такого жахливого інструктора хлопці відразу зненавиділи, але незабаром вони усвідомлюють, що майор Пейн не просто знущається над ними, а робить набагато більш значиму роботу. Попереду кадетів і їх інструктора чекають безліч пригод і смішних ситуацій. ©Kino4ua Майор Пейн 1995 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?