Kino4ua.com
R

Мала з характером

Рік:
Ор. назва:
The Doorman
Країна:
США
Режисер:
Рюхей Кітамура
Тривалість:
01:37:23
Переклад:
Українська мова Cinemaker | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Мала з характером – це про головну героїню на ймення Алі. Колись вона була на службі у морській піхоті, але під час чергового бойового завдання отримала серйозні поранення. Через травми вона змушена була піти зі служби і повернутись до звичайного життя. Тепер вона мешкає у Нью-Йорку і шукає можливості для реабілітації. А щоб заробити на життя, жінка влаштувалась на роботу швейцаром. От тільки не в якийсь шикарний готель, а у старовинний будинок, який приховує у собі багато таємниць, а також прихованих коридорів і кімнат. Крім того, саме у цій будівлі знаходиться дорогоцінна картина, яку вирішили поцупити злочинці. Вони проникли всередину будівлі, думаючи, що тут будуть лише пенсіонери, з якими вони легко впораються. Крадії не знали, що тут їх чекатимуть справжні бійці, а серед них і Алі. Саме вона стане головною проблемою для злодіїв. ©Kino4ua Мала з характером 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Борк
    Борк
    3 лютого 2021 22:26
    + +1 -
    Як на мене це пародія на "Міцний горішок"(феміністична пародія). Єдина її цінність - "ЖІНКИ ТАК ТЕЖ МОЖУТЬ". А так... то ні притомного сценарію, ні гри акторів...  Суцільні лажі... Переклад гарний, та жаль даремно витраченого часу і зусиль... Можливо ви могли б якось відсортовувати цей феміспам? Я не жінконенависник: Сара Конор, солдат Джейн, головна героїня 1,2,3 Чужий - супер. А от Бетвумен, Супервумен та ін. подібне - низькосортна пропаганда. На рівні радянської...  І, ну серйозно!!!? Вона стоїть біля китайського замка з "калашем" на плечі і не може відчинити? достатньо добряче вдарити прикладом!