Kino4ua.com

Кадавер

Рік:
Ор. назва:
The Possession of Hannah Grace
Країна:
США
Режисер:
Дідерік Ван Ружен
Тривалість:
01:26:34
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Украинский
Меган Рід - молода дівчина, яка зовсім недавно пережила непростий період свого життя. Вся справа в тому, що протягом тривалої кількості часу вона страждала від пігулки залежності. Вона пройшла через справжнісінький кошмар, впоратися з яким своїми силами їй було просто не під силу. Через таблетки вона зіпсувала відносини з друзями і родичами. Також у неї з'явилися проблеми з грошима і роботою. Все дійшло до того, що Меган Рід опинилася на території клініки, в якій вона пройшла курс реабілітації. Протягом декількох тижнів лікарі допомагали їй вивести всі препарати з організму і почати життя з чистого аркуша.

Відразу ж після закінчення лікування Меган пропонують незвичайну роботу, яка дозволить їй відволіктися і заробити хоч якісь гроші на перший час. Ось тільки праця у неї далеко не з простих. Дівчина буде змушена працювати на території моргу, в який щоночі надходять трупи. У завдання Меган входить фотографування покійних, зняття відбитків пальців, а також приміщення трупів в спеціальні контейнери. І в першу ж ніч на території будівлі починають відбуватися вкрай дивні речі ... ©Kino4ua Кадавер 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.2
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?