Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Піджак

Рік:
Ор. назва:
The Jacket
Країна:
Німеччина, США
Режисер:
Джон Мейбері
Тривалість:
01:42:50
Переклад:
Українська мова Так Треба Продакшн | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Піджак – фантастичний трилер, у центрі сюжету якого знаходиться поранений військовий Джек Старкс, який пройшов війну у Песидському заливі. Чоловік отримав важке поранення у голову, тому тепер змушений проходити тривалий курс реабілітації. Щоб було хоч трохи легше, він вирішив повернутись у рідний штат Вермонт. Звісно, вдома і стіни лікують, але це той випадок, що погано скрізь. Чоловік страждає від провалів у пам’яті, які є наслідком травми. І одного разу з’ясовується, що Джека звинувачують у вбивстві поліцейського, а найгірше те, що він єдиний підозрюваний. Починається розслідування, і на цей час головного героя відправляють до спеціалізованої лікарні для експертизи. Там на ньому досліджують експериментальні методи лікування, які на нього вливають незвичним чином – чоловік отримує унікальні здібності, здатні змінити усе його життя… ©Kino4ua Піджак 2005 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Світлана
    Світлана
    23 січня 2021 23:53
    + +2 -
    Цікавий фільм! Чудова, якісна озвучка українською! 
  2. Максим Руденко
    5 січня 2021 22:12
    + 0 -
    средничек  но на разок потянет
  3. mary13
    mary13
    25 листопада 2020 21:36
    + +3 -
    Фільм однозначно вартий перегляду, але психологічно важкуватий нуарчик...Едріан Броуд - чудовий актор з амплуа чоловіка, якого хочеться пожаліти і врятувати)