Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Крізь вогонь

Рік:
Ор. назва:
Sauver ou périr
Країна:
Франція, Бельгія
Режисер:
Фредерік Телльє
Тривалість:
01:57:12
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | MGG
Переклад:
Російською - Оригінал
У центрі сюжету французького фільму, натхненого кількома реальними подіями та особистостями, виявляється паризький пожежник на ім'я Франк. Він відважний, безстрашний та по-справжньому любить свою роботу. Він займається спасінням людських життів і пишається цим. Робота для нього вже давно стала нагодою зробити свій корисний внесок у життя городян.

Франк живе на пожежній станції разом зі своєю коханою дружиною та маленькими двійнятами. Таке життя його повністю влаштовує. Франк відчуває щасливою людиною, яка має все, що їй необхідно.

Якось, коли Франк виїжджає на черговий виклик, то під час сильної пожежі він кидається у вогонь, намагаючись врятувати товаришів, що гинуть. Йому вдається допомогти колегам, але через сильні опіки та дим він втрачає свідомість. Франк приходить до тями в лікарні через деякий час. З цього моменту йому потрібно проходити тривалий курс реабілітації, щоб повернутися до нормального життя.

Дивіться французький фільм «Врятувати чи загинути» на нашому сайті онлайн, і ви побачите історію про сильну людину, яка, незважаючи на тяжке становище, не стала здаватися і кинула виклик своїй долі. ©Kino4ua Крізь вогонь 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?