Kino4ua.com
HD 720p
PG

Шайбу! Шайбу!

Рік:
Ор. назва:
MVP: Most Valuable Primate
Країна:
США, Канада
Режисер:
Роберт Вінс
Тривалість:
01:32:46
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ТЕТ
Переклад:
Original English Оригінал
Університетський експеримент із «участю» шимпанзе Джека був визнаний невдалим, і його продали до медичної лабораторії. Друг Джека, університетський сторож, допоміг йому тікати. І Джек опинився у родині Стівена, який захоплений хокеєм та мріє потрапити до НХЛ.
Але все змінюється, коли Джек за компанію зі Стівеном виходить на кригу. Він катається трохи швидше, кидає трохи сильніше. І ставить на вуха всіх суперників. За допомогою Джека команда потрапляє у фінал чемпіонату. Все йде добре, поки не з'являються господарі Джека, щоб забрати його до медичної лабораторії.
Але Стівен вигадує як врятувати Джека та виграти чемпіонат. ©Kino4ua Шайбу! Шайбу! 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?