Kino4ua.com

Мовчання

Рік:
Ор. назва:
Silence
Країна:
США, Тайвань, Мексика
Режисер:
Мартін Скорсезе
Тривалість:
02:41
Переклад:
Українська мова Pie Post Production | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - @MUZOBOZ@
Події художнього фільму режисера Мартіна Скорсезе «Мовчання» розгортаються в XVII столітті в Японії, за часів правління Сегуната Токугава, яке відрізняється жорсткістю і численними заборонами. Більшу частину населення країни складають жебраки селяни, які живуть впроголодь під постійним гнітом. Єдине, що дає сили нещасним людям - це віра. Але Сьогунат забороняє католицизм на землях Японії і веде серйозну боротьбу з очищенням держави від чужої релігії.

Батько Кріштован Феррейра ризикував життям, щоб нести віру Христову японському народу і з часом пропав без вісті. На пошуки наставника в Японію відправляються два священика-єзуїта, що не підозрюють з якими випробуваннями їм доведеться зіткнутися в чужою і незвіданою країні, закритою для іноземців. Ступивши на японську землю батько Себастьян Родрігес і батько Франциско Гаррпе опиняються у великій небезпеці, а мовчання Всевишнього, який ніби не чує численних молитов страждаючи дітей, призводить до сумнівів ... ©Kino4ua Мовчання 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?