Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Неперевершена сімка / Чудова сімка

Рік:
Ор. назва:
The Magnificent Seven
Країна:
США
Режисер:
Джон Стерджес
Тривалість:
02:08:06
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | НЛО-ТВ
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Дія фільму відбувається у 1880-х роках на кордоні США та Мексики. Мексиканське село регулярно грабує зграя Кальвери. Банда з'являється регулярно щороку, але ніколи не відбирає все — вона залишає рівно стільки, щоб селяни змогли дожити до наступного врожаю. Селяни більше не в змозі відкупатися від бандитів, але й протистояти озброєній банді не в змозі. Старий, що живе неподалік села, радить спробувати чинити опір. Він віддає їм єдину цінну річ — золотий годинник, щоб вони змогли купити хоч якусь зброю.

Селяни приїжджають у крихітне американське містечко і стають свідками конфліктної ситуації: помер індіанець і кілька місцевих мешканців перешкоджають похованню «червоношкірого» на міському цвинтарі. Місце струсо кучера катафалка займає якийсь прибулець Кріс Адамс, до нього приєднується інший бродяга — Він. Місцеві намагаються перешкодити їм, але після короткої перестрілки, під час якої чужинці переконливо доводять свою перевагу у володінні зброєю, індіанця таки ховають на цвинтарі. ©Kino4ua Неперевершена сімка / Чудова сімка 1960 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?