Kino4ua.com

Маска Зорро

Рік:
Ор. назва:
The Mask of Zorro
Країна:
США, Німеччина
Режисер:
Мартін Кемпбелл
Тривалість:
02:16
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование)
Знаменитий захисник бідних і пригноблених Зорро - єдина надія людей на справедливість і позбавлення від дона Рафаеля Монтеро. Його особистість прихована, але Монтеро і його підручні докладають масу зусиль, щоб викрити благородного розбійника. Коли вони дізнаються, що Зорро - це псевдонім дворянина Дієго де ла Вега, його кидають до в'язниці на довгі роки, спалюючи маєток, а також вбиваючи дружину і дочку Дієго.
Фільм «Маска Зорро» розповідає про те, як втілити мертвим, постарілий ла Вега, збігає з в'язниці через 20 років. Він зустрічає молодого шахрая Алехандро Мурьєтти, що мріє помститися за смерть брата, і починає навчати юнака всьому, що знає сам, сподіваючись, що Зорро не вмре разом з ним, а продовжить жити нехай і в іншому втіленні. 
Дієго і Алехандро розробляють план повалення влади Монтеро, яка з плином часу лише зросла. Перешкодою на їхньому шляху стає Елена Монтеро, в яку закохується Алехандро. До того ж Дієго мучать підозри, дівчина його дочка, врятована Рафаелем з пожежі. ©Kino4ua Маска Зорро 1998 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?