Kino4ua.com
480p
PG-13

Знак Зорро

Рік:
Ор. назва:
The Mark of Zorro
Країна:
США
Режисер:
Рубен Мамулян
Тривалість:
01:29:54
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Стрічка у жанрі пригоди розповідає про хлопця на ім'я Дієго Вега. Вега їде з Іспанії та вирушає додому, до штату Каліфорнія. Але все хороше, на жаль, залишилося у минулому: тепер у місті наводить свої порядки новий мер на ім'я Луїс Кінтеро. Луїса підтримують солдати капітана Паскуалі. У Лос-Анджелесі неймовірно злітають податки, у зв'язку з чим бідні місцеві жителі змушені жити у страшній злиднях, а тих, хто намагається чинити опір новому політичному режиму, наражають на жахливі катування та покарання.
Але вже незабаром після повернення на батьківщину Веги, у місті з'являється таємнича фігура на ім'я Зорро. Зорро твердо вирішує розпочати боротьбу з беззаконням та явною несправедливістю. ©Kino4ua Знак Зорро 1940 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?