Kino4ua.com
R

Білий тигр

Рік:
Ор. назва:
The White Tiger
Країна:
Індія, США
Режисер:
Рамін Бахрані
Тривалість:
02:07:03
Переклад:
Українська мова Субтитри
Білий тигр – кримінально-драматична стрічка, у якій розповідається про молодого жителя Індії, якого звати Бальрам. Народився він у бідній родині, все дитинство провів у злиднях, а про хороше життя міг лише мріяти. Виріс головний герой з переконанням, що у його країні є лише дві категорії людей – зовсім бідні і дуже багаті аристократи, і вони обов’язково мають бути корумпованими. Ставши дорослим, Бальрам хоче зламати систему, а для цього йому потрібно влаштуватись на роботу до когось з тих самих багатіїв. Так він і сам збирається розбагатіти. І одного разу його дійсно беруть на роботу в одну заможну родину. Здається, справи налагоджуються, мрія вже не здається такою недосяжною. Але не варто втрачати пильність. Роботодавці не такі вже й хороші, оскільки збираються перекласти на плечі Бальрама відповідальність за випадкове вбивство… ©Kino4ua Білий тигр 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?