Kino4ua.com
FullHD 1080p

Реальна любов

Рік:
Ор. назва:
Love Actually
Країна:
США, Великобританія, Франція
Режисер:
Річард Кертіс
Тривалість:
02:15
Переклад:
Українська мова ТВ+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование)
Ця картина стала для творця дебютом. Картина вийшла на великі екрани в 2003 році. Від перегляду цієї кінострічки кожен глядач отримає колосальне задоволення. Це дуже душевна і приємна історія, яка заспокоює і розслабляє глядача. Цей фільм можна сміливо назвати ліками від поганого настрою і депресії. Так само варто відзначити що вас порадує красива режисерська робота, незвичайний зоряний склад і чудова операторська майстерність.
Сюжет кінолетни складається з дев'яти історій, які паралельно розвиваються. Любов - це щось незабутнє і недосяжне, яка викликає жаль, небажання, іноді несподівана і як це часто буває, нерівна. Поняття любов воістину, безкрайнє і неосяжне. Вона править усім навколо, всім світом. Від неї ніхто не застрахований. Любов не мине наших героїв. Прем'єр-міністра, який по вуха закохався в свою співробітницю. Письменника, який збігає на Південь Франції щоб склеїти свою любов. Заміжню жінку від якої все далі і далі віддаляється чоловік. Дівчину, яка зовсім недавно вийшла заміж і вже відчула холодність свого обранця ... ©Kino4ua Реальна любов 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?