Kino4ua.com
R

Пророк

Рік:
Ор. назва:
Next
Країна:
США
Режисер:
Лі Тамахорі
Тривалість:
01:36
Переклад:
Українська мова Україна | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Історія розповість нам про одного чоловіка на ім'я Кріс Джонсон зовні він зовсім не відрізняється від самого звичайного жителя мегаполісу. Але є у нього одна неймовірна особливість, в яку дуже непросто повірити - Кріс може передбачати події майбутнього. Причому відкриваються кілька варіантів розвитку історії. Все залежить від вибору в сьогоденні. Головному герою фільму відкривається можливість робити вибір того, що йому підходить в недалекому майбутньому.

Сюжетна лінія вибудувана низкою подій з життя героя. Спочатку він легко використовує унікальний дар: зриває джек-пот в казино, потім з легкістю йде від переслідування невгамовної поліції і заводить цікаві знайомства з прекрасними жінками. Але у відведений момент, як і належить для гостросюжетних ліній, на слід головного героя виходять спецслужби, які потребують його допомоги, а точніше - в його здатності. Каллі Ферріс, яка розкрила дар Кріса, розповідає йому про підготовлюваний терористичний акт. За її словами, готується потужний вибух ядерної бомби, і тільки Кріс Джонсон в силах зупинити руйнівні задуми зловмисників і запобігти масовій загибелі мирних громадян. ©Kino4ua Пророк 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. УКРАЇНА
    УКРАЇНА
    23 лютого 2020 22:24
    + +1 -
    класний варто подивитись