Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Американський убивця

Рік:
Ор. назва:
American Assassin
Країна:
США
Режисер:
Майкл Куеста
Тривалість:
01:52:33
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | Pie Post Production
Переклад:
Original English Оригінал
Мітч - секретний найманий фахівець ЦРУ. Він щасливий зі своєю дівчиною, з якою нещодавно побрався. Він її любить, і дорожить кожною миттю, проведеною з неї. Але відбувається жорстокий терористичний акт, і наречена героя гине. Хлопець був невтішним від горя, він переживав цю трагедію. Зрештою, він вирішив помститися бандитам за завдані страждання і біль. Його керівництво призначає йому наставника. Тепер Стен у всьому повинен допомагати молодій людині.

Головний герой зосереджується на навчанні, і пізнає нові способи і тактики боротьби з злочинністю. У майбутньому, вони йому ще не раз знадобляться, а поки його наставник часом відгороджує занадто імпульсивного Мітча від необдуманих кроків. Спільне завдання героїв не змусило себе довго чекати. Їм потрібно розібратися в дивних нападах на військові і мирні об'єкти. Їм потрібно вирішити чи мають ці випадки одні й ті ж коріння, або це розрізнені явища. Після цього, вони повинні будуть об'єднатися з агентом турецької розвідки. Сили терористів готують масштабні заходи по дестабілізації обстановки в світі. Сміливі хлопці не повинні допустити такого розвитку подій. ©Kino4ua Американський убивця 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.2
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?