Kino4ua.com

Дім, який побудував Джек

Рік:
Ор. назва:
The House That Jack Built
Країна:
Швеція, Німеччина, Франція, Данія
Режисер:
Ларс фон Трієр
Тривалість:
02:32
Переклад:
Українська мова Pie Post Production | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - iTunes
Фільм - показує, що на земній кулі, існує величезна кількість талановитих людей, які проявляють себе в різних областях, і наш герой має талант в мистецтві проектування будівель. Але дана професія швидко йому набридла, і він починає розуміти, що свій талант можна застосувати в іншому. Мистецтво вбивати людей. Ось, що зацікавило головного героя-лиходія. В його уяві починає відкриватися величезний простір ідей і спектр можливостей. Маніяк-архітектор ретельно обмірковує кожну деталь, щоб це було воістину геніально, так як позбавлення життя людини він називав «творити мистецтво».

Хвора людина
Джек позбавив життя шістдесят чоловік, але більш детально і в подробицях ми дізнаємося тільки про п'ять його інциденти творінь мистецтва. І про них нам розповість сам маніяк. У найдрібніших подробицях ми дізнаємося про першу жертву Джека. Дівчина блондинка, яка зупинила автомобіль і звернулася за допомогою до серійного вбивці. Так само ми дізнаємося, як проходило дитинство майбутнього архітектора, і чому у нього з'явилося непереборне бажання вбивати. Дана картина кидає виклик нашому сучасному суспільству, яке байдуже до труднощів і проблем оточуючих. ©Kino4ua Дім, який побудував Джек 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?