Kino4ua.com
FullHD 1080p

Амундсен

Рік:
Ор. назва:
Amundsen
Країна:
Норвегія
Режисер:
Еспен Сандберг
Тривалість:
02:05
Переклад:
Українська мова К1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - iTunes
Відважний мореплавець загартовує характер суворими випробуваннями, пережитими в екстрених ситуаціях. Катаклізми що відбуваються в плаванні стають життєвим уроком для сміливця. Великий мрійник з'єднується з палким прагматиком в одній фігурі, завдяки чому деякі захоплюються Амундсеном, а інші - називають простим дурнем. Схильний до аскетизму і задоволенню амбіцій мандрівник готовий жертвувати комфортом, здоров'ям заради грандіозного або поворотного географічного дослідження. Безплідні поневіряння по морях не приносять досліднику бажаного задоволення, адже від нього вислизають важливі звершення. Друзі роблять відкриття, применшуючи напрацювання скромного норвежця. Дізнавшись про підкорення Північного полюса, моряк відмовляється здалеку спостерігати за чужими перемогами і збирає експедицію, спрямовану на пошуки Антарктиди. Держава погоджується тільки частково покривати витрати на тріумфальну водну подорож. Чиновники не поспішають спрямовувати колосальні ресурси на проекти, що мають великі шанси на провал. Паралельно про намір розвідати полярні території заявляє британський підданий Роберт Скотт. Ризикуючи екіпажем, кораблем і власним життям, норвезький дослідник затіває божевільну гонку, змагаючись за право стати першовідкривачем. ©Kino4ua Амундсен 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?