Kino4ua.com
HD 720p
G

У пошуках Санта Лапуса

Рік:
Ор. назва:
The Search for Santa Paws
Країна:
Канада
Режисер:
Роберт Вінс
Тривалість:
01:36:28
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
Сюжет простий і нехитрий. Старші люди з самого початку кінокартини зрозуміють, чим вона закінчиться. Але для маленьких дітей дивитись буде дуже цікаво. Санта-Клаус незадовго до Різдва отримує в подарунок іграшку-собаку, яку пожвавлює магічна бурулька. Зі своїм пухнастим другом-цуценям Санта вирушає в одне з найбільших і найчарівніших у період Різдвяних свят місто - Нью-Йорк. Там і починаються справжні пригоди. Милі дівчатка з притулку, найкрасивіший магазин іграшок, собаки та ельфи, що говорять, з Північного Полюса — все це захоплюватиме малюків. Пухнасте біле щеня Лапус, яке починає дружити з бездомними псами і дарує сиротам справжній святковий настрій, стане фаворитом у діток. ©Kino4ua У пошуках Санта Лапуса 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?