Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Самотній Санта бажає познайомитися з міссіс Клаус

Рік:
Ор. назва:
Single Santa Seeks Mrs. Claus
Країна:
США, Німеччина
Режисер:
Харві Фрост
Тривалість:
01:23:54
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | АМС
Переклад:
Original English Оригінал
Кінофільм 'Самотній Санта бажає познайомитися з місіс Клаус' був створений завдяки згуртованій та плідній роботі американських і німецьких кінематографістів в 2004 році. Режисером цієї новорічної комедії став Харві Фрост. Це відмінна кінострічка, яка ідеально підійде для перегляду в тісному сімейному колі. Море задоволення ісміху обіцяє глядачеві цей фільм. Сюжет фільму розгортається навколо Бет Ендрюс, матері, яка сама виховує малолітнього сина. Вона вже багато років не чекає щастя, а чудеса в її розумінні - це казка для маленьких дітей. Єдиним бажанням її дитини в переддень Різдва є поява в їх маленькій родині - тата. За дивним збігом обставин в місто, в якому вони живуть приїжджає син самого Санти, якого звуть Нік. Старий Клаус збирається на заслужений відпочинок, а своїм наступником залишає сина. Єдина умова - йому необхідно одружитися. Так і почалася весела і повна романтики пригода, де обов'язково почнуть здійснюватися мрії... ©Kino4ua Самотній Санта бажає познайомитися з міссіс Клаус 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb5.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?