Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Людина дощу

Рік:
Ор. назва:
Rain Man
Країна:
США
Режисер:
Баррі Левінсон
Тривалість:
02:13:52
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | НТН
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Смерть батька зробила Чарлі нещасним - він разом позбувся сім'ї та спадщини. За заповітом практично весь стан покійного перейшов до Раймонду, хворого аутизмом брату. Йому ж дістається старенький автомобіль і нечисленні кущі троянд. Оскаженілий несправедливістю студент останнього курсу вирішив викрасти новоспеченого багатія з лікарні, щоб відібрати багатство, на яке він також має право. Рішуча витівка змінює звичний хід нудних буднів.
Фільм Людина дощу дивитися онлайн безкоштовно в хорошій якості hd 1080.
Спілкування з родичем допомагає переосмислити цінності і дізнатися цікаві факти про минуле чоловіків. Їх розлучили в дитинстві, після неприємного випадку, що стався з вини божевільного хлопчика, який не зумів впоратися з агресивною поведінкою. У той же час недоумкуватий демонструє феноменальні здібності - він пам'ятає напам'ять цифри, характерні для трагічних подій, виробляє складні обчислення в розумі і може видати подробиці давно забутих інцидентів. Хлопці відправляються в подорож, яка не відомо коли закінчиться. У Лас-Вегасі їм посміхається вдача, завдяки швидкій реакції талановитого рахівника парочці везе - їм вдається зірвати джекпот в казино. Після закономірного тріумфу служба безпеки бере мільйонерів до уваги. Світ змінюється навколо, коли на зміну жадібності і жорстокості приходять щирі почуття. Співчуття до ближнього дозволяє цинічному герою помиритися з дівчиною, обидва вирішують відправити приятеля в клініку, де йому краще і безпечніше перебувати. ©Kino4ua Людина дощу 1988 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Оксана
    Оксана
    11 червня 2021 19:45
    + +3 -
    Анотацію до фільму краще переписати, вона демонструє зневагу до людей з особливостями розвитку.
    Фільм чудовий. Дякую.