Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Троя

Рік:
Ор. назва:
Troy
Країна:
США, Велика Британія, Мальта
Режисер:
Вольфґанґ Петерсен
Тривалість:
03:16:01
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ICTV
Переклад:
Original English Оригінал
Один з кращих бійців Греції: Ахіллес вже не раз виступав у бою за свою державу. Однак він ніколи не визнавав правителя Греції: Агамемнона владикою, який може давати йому якісь вказівки. Його принципи завжди були засновані на тому, що він завжди вирішує за себе сам. Троя - неприступна фортеця, яку вже довгі роки не може завоювати ніяка держава. У світі почали ходити легенди про неприступність цих стін, адже пробратися за них не вдалося на даний момент нікому.

Агамемнон не раз намагався знайти зручний момент для того, щоб зробити це діяння, і ось коли його рідного брата опоганює Царевич Трої, він розуміє, що саме цей конфлікт можна і списати як причину нападу. Троя готується відбити атаку супротивника і це у неї чудово виходить. Після чого Грецьким військам доводиться відправитися в біга. Але на цьому Агамемнон не збирається так просто здаватися адже він досі має на меті - захопити неприступні стіни Трої, і для цього придумує хитрий план, який на його думку, може в цьому допомогти.
Чи зуміє Агамемнон все-таки здійснити свою мрію, або ж Троя в черговий раз доведе свою неприступність ?! ©Kino4ua Троя 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.3
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?