Kino4ua.com
PG-13

Єлена Троянська

Рік:
Ор. назва:
Helen Of Troy
Країна:
США
Режисер:
Джон Кент Гаррісон
Тривалість:
02:47:27
Переклад:
Українська мова Україна | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Під час пологів цариці Гекуби в її покої вбігає віща принцеса Касандра, що вимагає негайно вбити хлопчика, який ось-ось повинен з'явитися на світло. Наляканий поведінкою маленької дочки, що визначила стать дитини ще до народження, пророчащая неминучу загибель Трої, якщо залишити немовля в живих, цар Пріам наказує слугам відібрати у матері сина і скинути його з найвищої гори. Але слуга, який приніс немовляти в гори, побоявся власноруч виконати вирок, тому він залишає малюка на одному зі схилів, де його знаходить пастух Агелай, який спостерігав за всім цим процесом. Вирішивши усиновити нещасного хлопчика, бідняк називає його Парісом і забирає з собою.

Пройшли роки, протягом яких Паріс перетворився на сильного і неймовірно спритного прекрасного юнака. Одного разу відправившись на пошуки козеняти який відбився від стада, наш герой потрапляє в печеру, де зустрічає трьох чарівних богинь, які пропонують хлопцю вибрати, яка ж з них прекрасніше. Щоб схилити юнака на свій бік Гера обіцяє йому казкові багатства, Афіна обіцяє великі перемоги і вічну славу, а Афродіта показує хлопцеві прекрасну спартанку Олену, яка в цей же час бачить в воді зображення вродливого юнака. В той момент наші герої ще не здогадувалися, що їм належить зіграти вирішальні ролі в одвічному протистоянні Спарти і Трої. ©Kino4ua Єлена Троянська 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?