Kino4ua.com
FullHD 1080p

Скажені пси

Рік:
Ор. назва:
Reservoir Dogs
Країна:
США
Режисер:
Квентін Тарантіно
Тривалість:
01:40
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Цікава ідея
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Компанія з шістьох суворих чоловіків в класичних чорних костюмах і з різнокольоровими прізвиськами, зустрічається в кафе поснідати і обговорити одне важливе діло.
Наступним етапом стають лихі пограбування ювелірного, в ході якого виживають лише кілька, а продуманий захід з тріском провалюється. Ховаючись від поліції, грабіжники, що залишилися в живих, знаходять притулок в покинутому складі. Один з них - містер Помаранчевий важко поранений в живіт стікаючи кров'ю. З огляду на те, що до допомоги медиків, в даний момент, вдатися ризиковано і неможливо, його рахунок йде на хвилини.

Прибулий останнім на місце містер Рожевий привозить з собою пов'язаного поліцейського. В очікуванні організатора злочину Едді Кеббота з кодовим ім'ям Хороший хлопець, здатного допомогти їм виплутатися з ситуації, що склалася, бандити піддають бранця розправі з метою дізнатися, звідки правоохоронним органам стало відомо про їх план.
Будучи мало знайомими між собою до останнього дня, ніхто з тих, що вижили злочинців не може поручитися за іншого. Обстановка на складі починає поступово загострюватися, приймаючи несподівані повороти.
Хто ж з бандитів дійсно зрадник? ©Kino4ua Скажені пси 1992 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.3
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?