Kino4ua.com
FullHD 1080p

Прикриття / Близько

Рік:
Ор. назва:
Close
Країна:
США, Велика Британія
Режисер:
Вікі Джуїсон
Тривалість:
Переклад:
Очікується
Переклад:
Original English Оригінал
Сем не вписується в образ типової жінки. Причина цього досить незвичайна - головна героїня фільму «Близько» вибрала неординарну професію і стала елітним експертом з безпеки. На початку оповідання вона отримує нове замовлення, але вирішує відмовитися від нього, розуміючи всю серйозність ситуації. В результаті ситуація складається таким чином, що Сем доводиться взяти під свій захист Зої - дочку дуже багатою сімейної пари. Коли вбивають батька дівчини, стає очевидно, що вона теж входить в плани невідомих злодіїв. Зої намагаються викрасти, але Сем вчасно рятує її. Розраховувати на будь-який захист з боку правоохоронних органів не доводиться: ганятися за героїнями будуть не тільки наймані вбивці, а й поліцейські. Намагаючись врятуватися від переслідування, Сем і Зої змушені вбити декількох співробітників поліції з сумнівною репутацією. Спроби Сем зв'язатися з охоронною компанією, на яку вона працює, призводять до ще одного нападу переслідувачів. Після цього героїня остаточно переконується в тому, що довіряти вона може лише собі. Тим часом мачуха Зої намагається заволодіти всіма активами сім'ї, щоб таким чином позбавити пасербицю законної спадщини. ©Kino4ua Прикриття / Близько 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. alexhlamov
    17 липня 2023 12:25
    + 0 -

    Доброго дня.

    Скажіть, будь ласка, з ким можна обговорити розміщення реклами на Вашому сайті? 

    Є пропозиція.