Kino4ua.com

Велика стіна

Рік:
Ор. назва:
The Great Wall
Країна:
США, Китай, Гонконг, Австралія, Канада
Режисер:
Чжан Їмоу
Тривалість:
01:44:31
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный - Лицензия
Дії фентезі бойовика «Велика стіна» розгортаються в Середньовіччі на території Азії. За часів активної торгівлі невелика група найманців відправляється в Китай, щоб роздобути димний порох - настільки рідкісний і досконалий вид зброї, винайдений в Піднебесній. Але далекий шлях сповнений небезпек, а після нападу невідомих тварюк з двадцяти чоловік виживають лише Вільям і Товар. Вони добираються до Китаю, яким править династія Сун, що побудувала велику стіну для захисту держави.

Опинившись в полоні, Вільям і Товар розуміють, що це не найгірша доля, яка з ними сталася. Однак незабаром велика стіна піддається нападу тих самих хитрих і жахливих тварюк, від яких мандрівникам вдалося врятуватися. Усвідомивши всю серйозність катастрофи, що насувається, Вільям вирішує примкнути до китайських воїнів і стати на захист великої стіни, що розділяє людей і кровожерливих монстрів, так як порятунок людських життів куди важливіше жадібних бажань про збагачення золотом. ©Kino4ua Велика стіна 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?