Kino4ua.com
PG-13

Мулан

Рік:
Ор. назва:
Mulan
Країна:
США, Китай, Канада
Режисер:
Нікі Каро
Тривалість:
01:55:30
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - @MUZOBOZ@
Дія сюжету драматичного фентезійного бойовика розгортається в стародавні часи в Китайській імперії. На північний кордон несподівано нападають орди загарбників. Бажаючи дати гідну відсіч противнику, імператор Китаю видає указ, що вимагає, щоб кожна сім'я, яка проживає в Піднебесній, відправила одного чоловіка в Імперську армію. Тих, хто не послухається наказу і не виконає умови, очікує страта. Ця інформація доходить до крихітного містечка, де проживає родина Фа: чарівна Мулан, її батьки і літня бабуся. Батько дівчини, немолодий воїн Хуа, незважаючи на жахливі болі в суглобах і погане самопочуття, змушений дістати меч, оскільки не має сина. Юна красуня не може допустити, щоб рідна людина ризикувала власним життям, і наважується на хитрість. Вона знаходить чоловічий одяг, одягається в броню і, надійно сховавши своє довге волосся, відправляється до місця загального збору. Спочатку тривалі тренування давалися їй важко, але незабаром, пристосувавшись до важких фізичних навантажень, героїня продемонструвала свій природний потенціал, ставши одним з кращих стрільців, у влучності і швидкості якому не було рівних. Але чи вдасться їй і далі приховувати свою справжню стать? ©Kino4ua Мулан 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Варвара
    Варвара
    11 лютого 2022 21:15
    + 0 -
    Чудовий фільм для сімейного перегляду. Неймовірні краєвиди, помірні батальні сцени, хороша гра акторів.
  2. Гость
    Гость
    14 жовтня 2021 18:30
    + 0 -
    Приємний фільм. Бойовик, романтичний, казка. Надає можливість попереживати,"зачіпає", а  це - головне! )
  3. Kinoshnik
    15 вересня 2020 09:32
    + -4 -
    Це найбільший кал, який я дивитися за останній рік.