Kino4ua.com
480p

Свати 4

Рік:
Ор. назва:
Сваты 4
Країна:
Україна
Категорія:
Режисер:
Андрій Яковлєв
Тривалість:
00:52:47
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Не требуется
Скарга

Справжній народний серіал «Свати» почався з 2-х серійного фільму про «гаряче улюблених» родичів і сезон за сезоном не перестає радувати глядачів нескінченним запалом і позитивом. Четверту частину пригод бабусь і дідусів підростаючої дівчинки Жені ви можете дивитися онлайн в нашому інтернет-кінотеатрі в вільному доступі прямо зараз. На цей раз четвірка головних героїв відправиться в Крим слідом за улюбленою онучкою, яку просунуті батьки визначили на літо в знаменитий Артек. Основні інтриги будуть розвиватися навколо пари інтелігентної Ольги Миколаївни (Людмили Артем'євої) і добродушного Юрія Анатолійовича (Анатолія Васильєва), яких, однак, швидко «розкусять» волелюбний генератор сміховинних перлів Іван Будько (Федір Добронравов) і його грубувата, але дуже душевна дружина Валентина ( Тетяна Кравченко). Свіжим струменем також стане несподіваний роман невиправного нахлібника Мітяя (Миколи Добриніна) і місцевої бізнесвумен Лариси (Олеся Железняк). ©Kino4ua Свати 4 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?