Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Аутсайдер

Рік:
Ор. назва:
The Outsider
Країна:
США
Режисер:
Ендрю Бернштейн, Джейсон Бейтман, Шарлотта Брандстром
Тривалість:
1 серія: ~ 1 год. (цілком серій: 10)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | SVOЇ Production, Багатоголосий закадровий | Sunnysiders
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Серіал розповідає про розслідування вбивства одинадцятирічного хлопчика. Френк Пітерсон, на думку слідства, був убитий своїм же футбольним тренером. Террі Мейтленд - досвідчений фахівець, який виховав плеяду відмінних молодих гравців. Невже щось підштовхнуло чоловіка на жахливий злочин? У це не можуть повірити близькі і рідні Террі, та й з працею вірять в те, що сталося батьки хлопчиків, що ходили до нього на футбол. Розслідуванням злочину займеться Ральф Андерсон. Детектив знайомий з Мейтлендом, адже він колись тренував його сина. Головний герой знає цю людину і теж не може повірити в причетність того до злочину. Правда, на місці вбивства знаходять відбитки Мейтленда. Здавалося б, це незаперечні докази його причетності до справи, однак є й інші докази - записи відеокамер. На них видно, що чоловік перебував у момент смерті нещасного за шістдесят миль від нього. Як же Террі примудряється бути одночасно в двох місцях одразу? Бути може, його жорстоко підставили? З кожним новим доказом ця справа стає все більш і більш заплутаною і цікавою. Що ж буде далі? ©Kino4ua Аутсайдер 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb7.7
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Володимир
    1 серпня 2021 21:14
    + 0 -
    Дуже крутий серіал. Кінг як завжди на висоті.